Varmestyring/regulering

Varmestyring/regulering

OPGRADÉR TIL Danfoss ECL 310 i dag

24.495 KR. + MOMS

Døjer du med dårlig afkøling eller manglende kontrol over dit varmeanlæg?

Hvis du gør, vil en temperaturregulator gavne både pengepungen og miljøet. Hos Ditlevsen & Skov tilbyder vi udskiftning af dit varmeanlæg med Danfoss ECL 310. Alt nedenstående er inkluderet:

 • Levering og montering af Danfoss ECL 310 i afdækningskasse opsat på væg
 • Levering og idriftsættelse af A266 applikationsnøgle (passer til varmeanlæg med én varmekreds og én brugsvandskreds)
 • Ny elinstallation for obligatoriske styrepunkter. Installation for udeføler genbruges. Eksisterende ventilmotorer genbruges
 • Opmærkning af kabler jf. ECL 310 navngivning
 • Punktafprøvning og opstart af anlægget
 • Levering og montering af 4 stk. temperaturfølere samt 1 stk. udeføler
 • ECL Comfort 310
  24.495,-
  Intelligent og effektiv energistyring. Prisen er ex. moms.

Varmestyring/regulering

Benytter du et fjernvarme-, varmtvands- eller ventilationsanlæg?

Hvis du gør, vil en temperaturregulator gavne både pengepungen og miljøet. Varmestyring går i alt sin enkelthed ud på at styre temperaturen i ejendommen.

Hos Ditlevsen & Skov tilbyder vi Danfoss ECL 310. Denne temperaturregulator er vejrkompenseret, hvilket betyder at den er udviklet til l selv at tilpasse fremløbstemperaturen til det aktuelle behov. Dette bestemmes ud fra den temperatur, der er udenfor.

Vejrkompensering giver store energibesparelser

Selvom en temperaturregulator ikke er gratis, er det en langsigtet investering, der kan spare dig for mange penge. Danfoss ECL 310 er lavet til at give brugeren temperaturer, der er komfortable med et minimalt energiforbrug. Vejrkompensering er det, der i sidste ende gør det muligt at spare penge med denne temperaturregulator.

Nem betjening

Danfoss ECL 310 er konfigureret med en applikation ved hjælp af en såkaldt ECL applikationsnøgle. Det betyder i korte træk, at ECL 310 snakker sammen med en online portal, således at man hele tiden kan holde øje med kontrolsystemet og installationen fra enten computer eller telefon. Nemmere bliver det ikke.
Det gør betjeningen af Danfoss ECL 310 heller ikke. Varmen styres nemt med en fjernbetjening, hvor et baggrundsbelyst display guider slutbrugeren gennem tekstmenuerne på det valgte sprog.

Vil du høre mere omkring Danfoss ECL 310?

Vi kunne skrive en roman omkring Danfoss ECL 310 og dens funktioner, men det bliver måske en tand for kedeligt. I stedet er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, der relaterer sig til ECL 310 eller generelle spørgsmål omkring varmeregulatorer.

Ønsker du at kontakte os, kan du ringe på tlf. 72 40 62 62, eller send en mail på info@ditlevsen-skov.dk.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen – så vender vi tilbage hurtigst muligt