Adgangskontrol (ADK)

Adgangskontrol (ADK)

Adgangskontrol (ADK)

Ønsker du et bedre overblik over hvem, der kommer og går i din virksomhed og hvem der har adgang til hvilke rum? Så er adgangskontrol den helt rigtige løsning for dig.

Vi kan hos Ditlevsen & Skov hjælpe dig med installation af adgangskontrol, der giver den nødvendige sikkerhed på kontorgangene. Dette giver tryghed for dig og dine ansatte, så i kan fokusere på det daglige arbejde.

Øget sikkerhed i hverdagen med et ADK-system

Uanset om du har en stor eller lille virksomhed, så er tryghed noget, vi alle sætter stor pris på. Ved at installere et ADK-anlæg i din virksomhed, får du mulighed for at kontrollere hvem, der ankommer til og forlader din virksomhed. Dertil kan du nemt styre adgangsrettighederne blandt dine medarbejdere, således at de respektive ansatte har adgang til de lokaler, som de har brug for i hverdagen, mens gæster kun har begrænset adgangstilladelse i dine bygninger. Du kan ligeledes altid redigere i dine medarbejderes tilladelser, hvilket er særligt brugbart hvis en ansat stopper eller skifter stilling.

Du har selv mulighed for at bestemme, hvordan dit ADK-system skal opbygges, hvilket sikkerhedsniveau du ønsker, og om adgangskontrollen skal foregå med adgangskort, pinkode eller nøgle. Sidstnævnte er en løsning, som vi tilbyder som stolt iLoq-forhandler. Det elektroniske låsesystem fra iLoq er særdeles velegnet til boligforeninger og institutioner, som har mange nøgler, da systemet er yderst fleksibelt og kun kræver én nøgle.

Ønsker du at vide mere?

Kontakt Ditlevsen & Skov på tlf. 72 40 62 62, eller send os en mail på info@ditlevsen-skov.dk, så fortæller vi gerne mere om ADK, og finder den rette sikkerhedsløsning for din virksomhed. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, og vi vil kontakte dig snarest muligt.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen – så vender vi tilbage hurtigst muligt