Energioptimering med et CTS-anlæg

Energioptimering med et CTS-anlæg

Energioptimering med et CTS-anlæg

Går du med overvejelser om at anskaffe et CTS-anlæg (Central Tilstandskontrol og Styring) til din virksomhed eller ejendom?

Et CTS-anlæg kan nedbringe energiforbruget og sikre et sundt indeklima. Et CTS-anlæg bruges til at styre og regulere lys, varme, ventilation og andre energikilder.

Som autoriseret el-installatør kan vi hos Ditlevsen & Skov hjælpe dig med installation af et CTS-anlæg til din virksomhed eller ejendom, uanset størrelsen på denne. Her er du garanteret en holdbar løsning til fremtiden.

Hvilke fordele er der ved et CTS-anlæg?

Ved at vælge et CTS-anlæg vinker du farvel til et højt energiforbrug og ringe komfort i din bygning. Et CTS-anlæg vil tage kontrollen over dine nuværende varme-, ventilations- og køleanlæg samt andre tekniske installationer, hvor det håndterer både styringen, reguleringen og overvågningen af disse. Eksempelvis kan et CTS-anlæg sørge for at sænke temperaturen i bygningen mellem kl. 17 og 07. Hermed er du sikret lavt energiforbrug i det tidsrum, hvor ansatte har fri. Dette gavner både miljøet og din økonomi.

Kontakt os nu

Prisen på et CTS-anlæg varierer alt efter hvad og hvor meget i ønsker at overvåge og kontrollere i virksomheden. Kontakt Ditlevsen & Skov på tlf. 72 40 62 62, eller send os en mail på info@ditlevsen-skov.dk, så finder vi i fællesskab den bedste løsning for din virksomhed.

Der er tre grundlæggende principper bag ethvert CTS-anlæg:

  • Komfort

  • Energibesparelser

  • Tidsbesparende hjælpemidler

Disse tre parametre vil du opleve allerede fra dag ét, hvor du gennem CTS-anlægget vil have det fulde overblik over alle systemerne i din bygning. Dertil vil du have mulighed for at overvåge og kontrollere alle dine systemer, uanset hvor du befinder dig.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen – så vender vi tilbage hurtigst muligt