Alarmsystem (AIA)

Alarmsystem (AIA)

Alarmsystem (AIA)

Ønsker at du at sikre din virksomhed eller bolig mod uvedkommende gæster, så bør du overveje et alarmsystem, også kendt under betegnelsen AIA (automatisk indbrudsalarm).

AIA sørger for at den døgnbemandede vagtcentral besked, hvis du bliver udsat for indbrud. Herfra gives der information om indbruddet både til dig samt enten politi eller en vagt, således at der hurtigt kan tages affære.

Alarmsystemet tjener altså det formål at informere om ubudne gæster, hvorfor det kun bør anses som en del af dit samlede sikkerhedssystem. Ved at investere i et alarmsystem, begrænser du både chancen for indbrud og omfanget af et eventuelt indbrud.

AIA øger ikke blot sikkerhed i din bolig eller din virksomhed, men giver også en tryghed når du ikke er hjemme eller din virksomhed er lukket. Et AIA-anlæg er enkelt at betjene, hvilket giver dig færre bekymringer og mere tid i dagligdagen, til det der giver værdi.

Vi udfører alarminstallationer til både private og erhverv

Et alarmsystem er relevant for mange, hvad end der er tale om sikring af den private bolig, en virksomhed, en institution eller en butik.

Ditlevsen & Skov hjælper dig gerne med installationen. Med over 10 års erfaring som autoriseret el-installatør er alarminstallationer en af vores mange kompetencer. Vi udfører blandt andet arbejde for Schneider Electric A/S, mens vi også kan skrive Bella Center og Konica Minolta på som referencer.

Kontakt os

Overvejer du et alarmsystem? Tag fat i os i dag enten på tlf. 72 40 62 62, eller på mail info@ditlevsen-skov.dk, og hør nærmere om dine muligheder for et alarmsystem. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, og vi vil kontakte dig snarest muligt.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen – så vender vi tilbage hurtigst muligt