Låsesystem (iLOQ)

Låsesystem (iLOQ)

Låsesystem (iLOQ)

Med et elektronisk låsesystem fra finske iLOQ er du sikret den absolut bedste teknologi på markedet og fuld låsesikkerhed.

En af de store fordele ved dette digitale låsesystem iLOQ S10 er, udover sikkerheden, at det kan programmeres, så hver nøgle kan gives forskellige rettigheder. Hvis en nøgle forsvinder eller en bruger får nyt adgangsniveau, kan nøglerne nemt omprogrammeres online. Ligeledes sikrer låsesystemet dig mod uautoriseret kopi af en nøgler.

Låsesystemet er optimalt til boligforeninger og institutioner

iLOQ’s elektroniske låsesystem er den ideelle løsning, hvis du skal have installeret nye låse til en boligforening eller andre ejendomme med mange nøgler. Muligheden for at styre adgangsniveauer digitalt, uden at nøgler og låse skal skiftes ud, vil på sigt spare jer mange penge og tid. Låsesystemet er nemt at administrere og billigt at vedligeholde.

Elektronisk låsesystem uden batterier

Du slipper for bekymringer, når du vælger adgangskontrol og styring fra iLOQ, fordi låsen ikke løber tør for batteri. Låsen er i stedet drevet af den kinetiske energi, der opstår når nøglen sættes ind i låsen. iLOQ S10 er det eneste elektroniske låsesystem i verden, som er selvdrevet ved at indsamle elektricitet når nøglen sættes i låsen. Det gør også systemet mere miljørigtigt i forhold til andre elektroniske låsesystemer.
De programmerbare låse og nøgler kan derfor fungere uden både batterier og kabler.

Montering og levering med vægt på skræddersyede løsninger og høj service

Når du bestiller iLOQ låsesystemet gennem os, får du et produkt af høj kvalitet og mulighed for tilpasning. Vi har dygtige installatører, der installerer låsesystemet og programmerer adgangsniveau og nøgler.

Hvis du er interesseret i at høre mere, kan du kontakte os på tlf. 72 40 62 62 eller sende os en mail på info@ditlevsen-skov.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen – så vender vi tilbage hurtigst muligt