Varmepumper

Udskift til en varmepumpe

Har du overvejet at udskifte dit eksisterende varmesystem ud med en varmepumpe? Der er mange fordele forbundet ved at vælge en varmepumpe. En varmepumpe er både miljøvenlig og energibesparende, hvilket de fleste tilfælde sparer dig for mange penge i forhold til din nuværende løsning.

Der findes to typer af varmepumper. Luft til vand og luft til luft. Hvilken løsning der passer til din bolig, afhænger blandt andet af hvilken løsning du har i dag.

Luft til vand eller luft til luft?

Det kan være svært at gennemskue, om du skal have en luft til vand eller luft til luft varmepumpe. Valg af varmepumpe afhænger, foruden din eksisterende løsning, af dit behov for opvarmning af bolig og vand, størrelse på boligen samt hvor godt den er isoleret. Herudover skal der også tages højde for en række fysiske forhold omkring din bolig i henhold til hvor varmepumpen skal placeres.

Bor du i en helårsbolig, der er opvarmet med enten gulvvarme, radiatorer, gas eller oliefyr skal du vælge en luft til vand varmepumpe. En luft til vand varmepumpe fungerer ikke hvis der ikke er enten radiatorer, varmerør eller begge dele i boligen. Hermed vil en luft til vand varmepumpe være en ideel løsning for dig der gerne vil udskifte dit gamle fyr med en mere miljørigtig løsning. Yderligere skal man være opmærksom på, at man kan opnå et fordelagtigt tilskud fra Energistyrelsen, hvis man får installeret en luft til vand varmepumpe. Ring gerne til os for at høre mere.

Er din bolig derimod opvarmet enten via elvarme eller en brændeovn, er en luft til luft varmepumpe løsningen for dig. Pumpen kan både erstatte eller bruges som supplement til din nuværende opvarmningskilde.

Vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning

Ønsker du hjælp og vejledning til at finde den helt rigtige løsning til din bolig eller boligselskab? Hos Ditlevsen & Skov har vi stor ekspertise inden for varmepumper, og vi er altid klar til at rådgive dig, så du er helt tryg ved overgangen til en varmepumpe. Kontakt os i dag på tlf. 72 40 62 62, eller send os en mail på info@ditlevsen-skov.dk.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen – så vender vi tilbage hurtigst muligt