Elektriker i København og omegn

Autoriseret el-installatør med fokus på kvalitet & service i Hovedstadsområdet

Vaillant
iLOQ
KNX
Energivejlederen
Tekniq Garanti
Bisnode Rating

Varmepumper af høj kvalitet fra Vaillant

Ringer du enten som ejer af et sommerhus eller en mindre bolig, hvor du i dag anvender fyr eller el-radiatorer som opvarmningskilde? Eller har din kontorvirksomhed brug for et mere miljøvenligt opvarmningssystem? Så er en varmepumpe måske noget for dig.

Som autoriseret el-installatør tilbyder vi hos Ditlevsen & Skov et stort udvalg af varmepumper fra Vaillant. Her er både mulighed for luft til luft og luft til vand varmepumper, så du både kan dække dit behov for rumopvarmning og produktionen af varmt brugsvand.

 

Den rigtige Vaillant varmepumpe til dit behov

Der findes flere forskellige typer af Vaillant varmepumper, som alle er designet til at dække forskellige behov. Valget af varmepumpe skal foretages ud fra en række af forskellige faktorer, såsom størrelsen på din bolig, udformningen af din grund og de omkringliggende omgivelser. Det giver klart den bedste og mest optimale løsning.

Vaillant leverer både luft til luft varmepumper, som kan dække opvarmningsbehovet i flere forskellige størrelser af boliger, og luft til vand varmepumper, der tilsluttes dine nuværende varmerør og derved kan bruges til både rumopvarmning og produktion af varmt brugsvand.

Få et gratis tilbud

Bliv ringet op


 

Miljøvenlige produkter fra Vaillant

Den tyske producent Vaillant blev grundlagt tilbage i 1874, og virksomheden har siden udviklet sig til en af Europas førende producenter inden for opvarmnings- og varmtvandsproduktion. Alle Vaillants produkter er udført af den højeste kvalitet, og dertil har virksomheden stort fokus på miljøet og bæredygtighed.

Anskaffer du dig en varmepumpe fra Vaillant kan du derfor vide dig sikker på en holdbar løsning, som dækker dit behov. Vaillant tilbyder løsninger til både private og erhvervskunder, da deres produkter findes til både parcel- og sommerhuse samt til større kontorbyggerier.

Ring og hør nærmere om vores Vaillant produkter

Har du eller din virksomhed beliggenhed i Hovedstadsområdet, og vil du gerne vide mere om en af vores mange Vaillant varmepumper? Ring til os på telefon 72 40 62 62 eller send os en mail på info@ditlevsen-skov.dk. Så vender vi tilbage inden for få hverdage med et uforpligtende tilbud på en optimal løsning, som dækker alle dine behov og ønsker.

Om Ditlevsen & Skov Installationer A/S

I næsten 10 år har Ditlevsen & Skov udført de fleste typer af el-installationer for private og erhverv i Københavnsområdet. Vi sætter en ære i at levere godt elektriker-arbejde til tiden.

Adresse

Ditlevsen & Skov Installationer A/S
Bibliotekvej 49
2650 Hvidovre
Tlf: 72 40 62 62
CVR:30602056