Elektriker i København og omegn

Autoriseret el-installatør med fokus på kvalitet & service i Hovedstadsområdet

Vaillant
iLOQ
KNX
Energivejlederen
Tekniq Garanti
Bisnode Rating

Trend IQ4 – en innovativ og fleksibel styringsenhed

Hos Ditlevsen & Skov er vi stolt samarbejdspartner og forhandler af Trends styringsenheder. Derfor tilbyder vi selvfølgelig den nyeste styringsenhed i samlingen, nemlig Trend IQ4.

Denne enhed fås i alt fra 16, 32, 64, 96, 128, 160 til 192-punkts varianter, og det giver en enorm fleksibilitet, da der er mulighed for at opgradere mellem punktvarianterne.

 

Opgradering og stor besparelse

Den fleksible I/O konfiguration, der gør det muligt at opgradere mellem de forskellige punktvarianter, sparer slutbrugeren for betydelige omkostninger. Og det er altså uden at gå på kompromis med kvaliteten. Ydeevnen er nemlig ikke blevet dårligere, men den er tværtimod blevet endnu bedre. Det betyder i sidste ende, at IQ4s fremragende ydeevne muliggør kontrol af selv de mest vanskelige og komplekse HVAC-applikationer.

Få et gratis tilbud

Bliv ringet op


 

Langt mindre end forgængeren

IQ4 er faktisk hele 40 % mindre end forgængeren IQ3Xcite, men Trend er kendt for aldrig at gå på kompromis, når det kommer til kvalitet, og denne efterfølger er heller ikke nogen undtagelse. Størrelsen betyder selvfølgelig noget for produktet, når det benyttes i erhvervsmæssig sammenhæng, og det er Trend selvfølgelig klar over, hvorfor IQ4’eren også er reduceret med hele 40 %.

Hos Ditlevsen & Skov hjælper vi dig med at montere produktet, og vi sørger naturligvis for, at det hele spiller, som det skal, før vi tager videre til den næste opgave.

Vil du vide mere om IQ4 eller andre styringsenheder?

Der findes mange forskellige komponenter i enheder som disse, og derfor er det besværligt at sidde med det hele selv. Vil du gerne have professionel hjælp, kan du med fordel give os et kald. Vi gør nemlig altid en dyd ud af at hjælpe, hvor vi kan, på den bedst mulige måde.

Du kan ringe til os på telefon 72 40 62 62 eller sende os en mail på info@ditlevsen-skov.dk

Om Ditlevsen & Skov Installationer A/S

I næsten 10 år har Ditlevsen & Skov udført de fleste typer af el-installationer for private og erhverv i Københavnsområdet. Vi sætter en ære i at levere godt elektriker-arbejde til tiden.

Adresse

Ditlevsen & Skov Installationer A/S
Bibliotekvej 49
2650 Hvidovre
Tlf: 72 40 62 62
CVR:30602056