Elektriker i København og omegn

Autoriseret el-installatør med fokus på kvalitet & service i Hovedstadsområdet

Vaillant
iLOQ
KNX
Energivejlederen
Tekniq Garanti
Bisnode Rating

Intelligent bygningsautomatisering med Siemens Synco

Siemens Synco er et HVAC-styresystem, der er ideelt til både små og mellemstore bygninger. Styresystemet leverer intelligent bygningsautomatisering, der i sidste ende betyder, at systemet leverer store energibesparelser.

Energibesparelser betyder sommetider, at du må gå på kompromis med komforten. Det er dog ikke tilfældet her, og den intelligente bygningsautomatisering sørger for, at komforten er uændret.

Matcher alle krav

Behovene for bygningsautomatisering varierer meget fra bygning til bygning, og det afhænger af en række af forskellige faktorer, som eksempelvis bygningens størrelse og komfortbehov.

Siemens Synco kan tilpasses de fleste behov. Med dette styresystem får du et alsidigt HVAC-styresystem, der er effektivt, når det kommer til både omkostninger og energi. Og hvem ønsker ikke både at spare penge og på samme tid skåne miljøet? Styresystemet kan installeres med det samme, og der er ikke behov for programmering.

Få et gratis tilbud

Bliv ringet op


 

Store energibesparelser

Du har måske før forventet energibesparelser og er blevet skuffet. Med Siemens Synco er det slut. Hvis vi tager et kig på EU-normen EN 15232, der er bygningernes energimæssige ydeevne, så opdeler den bygningsautomatisering i fire energieffektivitetsklasser fra A til D.

Man siger, at energieffektivitetsklasse A kan give energibesparelser på 30 % i kontorrum i forhold til standarden. Med Siemens Synco har du forudsætningerne for at opnå energieffektivitetsklasse A, og det er naturligvis uden at gå ned på komfort. Dermed sparer du penge, og du er med til at værne om miljøet.

Vil du høre mere om HVAC eller Siemens Synco?

Fordelene er mange ved dette HVAC-styresystem, og det nytter naturligvis ikke noget med medarbejdere, der ikke er komfortable. Derfor er bygningsautomatisering ganske essentielt. Hos Ditlevsen & Skov ser vi det som en win-win situation at investere i det, da det skaber gladere medarbejdere, og fordi det på længere sigt betaler sig hjem igen.

Ønsker du at kontakte os, kan du ringe til os på telefon 72 40 62 62 eller sende os en mail på info@ditlevsen-skov.dk

Om Ditlevsen & Skov Installationer A/S

I næsten 10 år har Ditlevsen & Skov udført de fleste typer af el-installationer for private og erhverv i Københavnsområdet. Vi sætter en ære i at levere godt elektriker-arbejde til tiden.

Adresse

Ditlevsen & Skov Installationer A/S
Bibliotekvej 49
2650 Hvidovre
Tlf: 72 40 62 62
CVR:30602056