Elektriker i København og omegn

Autoriseret el-installatør med fokus på kvalitet & service i Hovedstadsområdet

Vaillant
iLOQ
KNX
Energivejlederen
Tekniq Garanti
Bisnode Rating

Schneider Electric AS-B24/36 – tænk smart og energibesparende

Hos Ditlevsen & Skov er vi stolte af at være samarbejdspartnere med Schneider Electric. Derfor tilbyder vi selvfølgelig også deres produkter. AS-B 24/36 er en serverenhed, der fungerer som kernen i Schneider Electrics SmartStruxure-løsning. AS-B serverenheden udfører nøglefunktionaliteter, herunder kontrollogik og alarmovervågning.

 

En kraftig enhed

AS-B er en kraftfuld enhed med indbygget strømforsyning og I/O. Hvis du ønsker det, kan den fungere som en selvstændig server. Netop ved hjælp af den indbyggede I/O.

Det afhænger dog typisk af installationens størrelse, og derfor er det ikke unormalt, at AS-B-enheden fungerer som et led i flere SmartStruxure-serverenheder, der kommunikerer via TCP/IP, hvis installationens størrelse er i den store ende. Omvendt fungerer AS-B-enheden som en selvstændig serverenhed ved mindre installationer.

Få et gratis tilbud

Bliv ringet op


 

Den smarte løsning

Med en hel SmartStruxure-løsning kan du både overvåge, måle og optimere bygningens drifts- og energieffektivitet, og det er naturligvis gennem hele dens levetid.

Systemet er altså meget omfattende, og da AS-B kan køre flere kontrolprogrammer, administrere alarmer, administrere brugere og håndtere planlægning ved hjælp af forskellige protokoller, fungerer de forskellige komponenter i systemet uafhængigt af hinanden. Derfor fortsætter systemet også med at køre som en helhed, selvom kommunikationen fejler, eller servere går offline.

Én ting er, at løsningen er smart. En anden ting er, at den er særdeles energibesparende. Faktisk er der en besparelse at hente på helt op til 30 %.

Er du interesseret i at høre mere om vores samarbejdspartner og deres løsninger?

Hos Ditlevsen & Skov tager vi gerne en snak, så du kan præsentere dine planer for os. Hvis du ikke selv har nogle planer, kan vi hjælpe dig i den rigtige retning. Derfor er du mere end velkommen til at ringe, hvis du har uddybende spørgsmål omkring produkter og løsninger fra vores samarbejdspartner Schneider Electric.

Du kan ringe på telefon 72 40 62 62 eller sende os en mail på info@ditlevsen-skov.dk.

Om Ditlevsen & Skov Installationer A/S

I næsten 10 år har Ditlevsen & Skov udført de fleste typer af el-installationer for private og erhverv i Københavnsområdet. Vi sætter en ære i at levere godt elektriker-arbejde til tiden.

Adresse

Ditlevsen & Skov Installationer A/S
Bibliotekvej 49
2650 Hvidovre
Tlf: 72 40 62 62
CVR:30602056