Elektriker i København og omegn

Autoriseret el-installatør med fokus på kvalitet & service i Hovedstadsområdet

Vaillant
iLOQ
KNX
Energivejlederen
Tekniq Garanti
Bisnode Rating

Generelt om luft til vand varmepumper

Er det ved at være tid til at skifte dit gamle olie- eller gasfyr ud? Så burde du måske overveje at skifte til en luft til vand varmepumpe. Du vil derved opnå et billigt, men særdeles effektivt opvarmningssystem.

Hos Ditlevsen & Skov kan vi hjælpe dig med både montering og installation af en luft til vand varmepumpe. Vi har mange års erfaring inden for el-arbejde og vægter kvalitet og service højt. Derfor kan du vide dig sikker på en god løsning til en fornuftig pris.

 

Opbygning af en luft til vand varmepumpe

Som det også er tilfældet med luft til luft varmepumperne, så henvender luft til vand varmepumperne sig også primært til mindre boliger og sommerhuse, som ikke er tilkoblet fjernvarmenettet, men i stedet benytter sig af fyr eller el-varmere i dag. Princippet er det samme, hvor energien fra udeluften udnyttes til at varme luften op inde i din bolig.

Opbygningen af en luft til vand varmepumpe er generelt meget identisk med andre typer af varmepumper, hvor den består af en udedel og en indedel. Udedelen er en ventilator, en fordamper og en kompressor med et kølemiddel. Indedelen består af dine nuværende varmerør, og her bliver centralvarmevandet opvarmet gennem kølemidlet fra varmepumpen.

Få et gratis tilbud

Bliv ringet op


 

Derfor skal du vælge en luft til vand varmepumpe

Varmepumper er på vej frem på markedet, og der er flere fordele ved at skifte dit gamle fyr eller dine el-radiatorer med en luft til vand varmepumpe. Systemet er billigt i drift, og elforbruget udgør omtrent en fjerdedel af forbruget fra el-radiatorer. Dertil er det mere miljøvenligt end et fyr. Endeligt kan en luft til vand varmepumpe, i modsætning til en luft til luft varmepumpe, både bruges til rumopvarmning og til produktion af varmt brugsvand.

Vil du vide mere om luft til vand varmepumper?

Lyder en luft til vand varmepumpe som en god løsning til din bolig, og ønsker du at vide mere om dine muligheder? Tøv ikke med at kontakte os på telefon 72 40 62 62 eller med at sende os en mail på info@ditlevsen-skov.dk. Så vil vi vende tilbage til dig med et svar inden for kort tid, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dig og din bolig.

Om Ditlevsen & Skov Installationer A/S

I næsten 10 år har Ditlevsen & Skov udført de fleste typer af el-installationer for private og erhverv i Københavnsområdet. Vi sætter en ære i at levere godt elektriker-arbejde til tiden.

Adresse

Ditlevsen & Skov Installationer A/S
Bibliotekvej 49
2650 Hvidovre
Tlf: 72 40 62 62
CVR:30602056