Elektriker i København og omegn

Autoriseret el-installatør med fokus på kvalitet & service i Hovedstadsområdet

Vaillant
iLOQ
KNX
Energivejlederen
Tekniq Garanti
Bisnode Rating

Generelt om luft til luft varmepumper

Er dit parcelhus eller sommerhus ikke tilknyttet fjernvarmenettet, og leder du efter et billigt alternativ til dit nuværende opvarmningssystem? En luft til luft varmepumpe kan være den helt ideelle løsning til dig.

Vi har hos Ditlevsen & Skov flere års erfaring inden for luft til luft varmepumper, og vi kan som autoriseret el-installatør hjælpe dig med montering og installation.

 

Opbygning af en luft til luft varmepumpe

Luft til luft varmepumper er et opvarmningssystem, der primært henvender sig til sommerhuse og mindre boliger. Princippet bag luft til luft varmepumpen er, at systemet udnytter varmen fra udeluften til at opvarme luften indenfor.

Systemet består af to dele, en udedel og en indedel, der er forbundet af rør med et kølemiddel i. Udedelen udgøres af en ventilator, som suger luften udefra ind i boligen. Her passerer luften en fordamper og en kompressor. Indedelen er den del af systemet, hvor luften passerer en kondensator og efterfølgende bliver blæst ind i lokalet.

Få et gratis tilbud

Bliv ringet op


 

Hvorfor vælge en luft til luft varmepumpe?

Den nuværende 2050-plan har til formål at reducere og til sidst helt afskaffe brugen af fossile brændstoffer. Derfor er en luft til luft varmepumpe et godt alternativ til dit nuværende opvarmningssystem, hvis ikke du har installeret fjernvarme.

Luft til luft varmepumpen er en billig og miljøvenlig løsning, som kun bruger omtrent en fjerdedel af den mængde el, som en el-radiator bruger i dag. Derfor kan du hurtigt spare en masse penge på din elregning, hvis du anskaffer dig en varmepumpe.

Hjælp til luft til luft varmepumper?

Har du spørgsmål til luft til luft varmepumper, eller vil du gerne vide, om det kan være den optimale løsning for dig? Ring til os på telefon 72 40 62 62 eller send os en mail på info@ditlevsen-skov.dk. Så vil vi hurtigst muligt vende tilbage til dig med et svar på, hvad dine muligheder er for en luft til luft varmepumpe.

Om Ditlevsen & Skov Installationer A/S

I næsten 10 år har Ditlevsen & Skov udført de fleste typer af el-installationer for private og erhverv i Københavnsområdet. Vi sætter en ære i at levere godt elektriker-arbejde til tiden.

Adresse

Ditlevsen & Skov Installationer A/S
Bibliotekvej 49
2650 Hvidovre
Tlf: 72 40 62 62
CVR:30602056