Elektriker i København og omegn

Autoriseret el-installatør med fokus på kvalitet & service i Hovedstadsområdet

Vaillant
iLOQ
KNX
Energivejlederen
Tekniq Garanti
Bisnode Rating

LK IHC Control er designet til maksimal komfort

Føler du, at du oplever komfort i dit hjem til hverdag? Selvom dette er tilfældet, så kan du højne det endnu mere med LK IHC Control. Dette smarte system giver dig en hidtil ukendt komfort og frihed til hverdag, hvor du slipper for enhver bekymring.

Gennem vores mere end 10 års eksistens har vi hos Ditlevsen & Skov udført diverse former for arbejde inden for el-installationer, og vi tilbyder blandt andet installation af LK IHC Control til private.

 

En ny måde at opleve komfort og sikkerhed i dit hjem

Har du tidligere haft indbrud, oplevet brand eller vandskader i dit hjem og følt dig overladt til skæbnen? Med LK IHC Control er det et overstået kapitel. I stedet er du og din familie garanteret et komfortabelt og sikkert hjem.

LK IHC Control har blandt andet en alarmpakke, som dækker over tyverialarm, røgalarm og vandlækagealarm. Du vil derfor blive informeret, hvis der skulle opstå indbrud, røg eller vandlækager i din bolig, og derved har du mulighed for at komme de værste skader på forhånd.

Ligeledes øger LK IHC Control også komforten i dit hjem. Systemet kan tilsluttes dine nuværende el-installationer, såsom den kunstige belysning og dine el-apparater, og så kan du benytte dig af “sluk alt” funktionen. Så ryger strømmen til både din brødrister, kaffemaskine eller strygejern. Systemet kan også regulere lysstyrken i din bolig, så den passer til den stemning, som du gerne vil have frem.

Få et gratis tilbud

Bliv ringet op


 

Vi er der for dig

LK IHC Control er et yderst fleksibelt system, som hele tiden kan tilpasses netop dine behov. Derfor kommer vi gerne ud til dig, hvis du tidligere har fået installeret systemet, men nu ønsker at foretage en række ændringer i opsætningen som følge af diverse ændringer i dit privatliv.

Kontakt os i dag og bliv klogere på dine muligheder

Lyder et LK IHC interessant for dig, og vil du gerne høre nærmere om dine muligheder? Vi står hos Ditlevsen & Skov altid til rådighed og giver gerne et uforpligtende tilbud, hvis du er bosat i Hovedstadsområdet. Kontakt os enten på telefon 72 40 62 62 eller ved at sende en mail til os på info@ditlevsen-skov.dk. Så vil vi vende tilbage med et svar inden for få dage.

Om Ditlevsen & Skov Installationer A/S

I næsten 10 år har Ditlevsen & Skov udført de fleste typer af el-installationer for private og erhverv i Københavnsområdet. Vi sætter en ære i at levere godt elektriker-arbejde til tiden.

Adresse

Ditlevsen & Skov Installationer A/S
Bibliotekvej 49
2650 Hvidovre
Tlf: 72 40 62 62
CVR:30602056