Elektriker i København og omegn

Autoriseret el-installatør med fokus på kvalitet & service i Hovedstadsområdet

Vaillant
iLOQ
KNX
Energivejlederen
Tekniq Garanti
Bisnode Rating

Vi er certificeret KNX-installatør

Ønsker du at optimere din virksomheds indeklima og samtidig spare penge på elregningen?

Med en KNX-installation kan det blive realiteten. Vi har hos Ditlevsen & Skov stor ekspertise med KNX-installationer og opererer i Hovedstadsområdet. Vi kommer også gerne ud til din virksomhed, hvis du ønsker det.

 

 

 

Hvad er fordelene ved KNX?

KNX er en intelligent styring af bygningsinstallationer, som dækker over blandt andet den kunstige belysning og det installerede varmesystem. Med et KNX-system kan dine vinduer opsættes til automatisk at åbne og lukke alt efter temperaturen i lokalet samt vejrforholdene udenfor. Ligeledes kan den kunstige belysning i alle lokaler kontrolleres efter bevægelsessensorer og mængden af dagslys.

KNX kan også dække andre parametre såsom dit ventilationsanlæg, aircondition, solafskærmning eller sikkerhedssystemer i din virksomhed. Du får mulighed for at opsætte og efterfølgende tage styringen over alle systemerne. Det giver dig mulighed for både at få en mere velfungerende bygning og samtidig nedbringe dit el- og varmeforbrug.

Få et gratis tilbud

Bliv ringet op


 

Vi klarer installationen for dig

Vi har mange års erfaring med el-installationer, og derfor kan vi klare enhver KNX-installation – uanset størrelsen og kompleksiteten af din virksomheds nuværende bygningsinstallationer. Vi er certificeret KNX-partner, idet vi har gennemgået grundkurser på et certificeret træningscenter samt bestået både praktiske og teoretiske eksaminer inden for KNX.

Du kan derfor vide dig sikker på, at du vil få en holdbar løsning, der er skræddersyet efter netop dine ønsker og behov. Vores ansatte går til enhver opgave med et smil på læben, og de yder altid en høj kundeservice. Skulle du derfor have spørgsmål, vil vi forsøge at besvare dem på bedste vis undervejs i vores arbejde. Endeligt sørger vi altid for at færdiggøre vores arbejde til aftalt tid.

Ønsker du at vide mere?

Kunne du godt tænke dig at høre nærmere om KNX-installationer og se, hvad vi kan gøre for dig? Tag kontakt til os enten på telefon 72 40 62 62 eller ved at sende en mail til info@ditlevsen-skov.dk. Så vender vi hurtigst muligt tilbage med et uforpligtende tilbud på en KNX-installation, der dækker alle dine behov.

Om Ditlevsen & Skov Installationer A/S

I næsten 10 år har Ditlevsen & Skov udført de fleste typer af el-installationer for private og erhverv i Københavnsområdet. Vi sætter en ære i at levere godt elektriker-arbejde til tiden.

Adresse

Ditlevsen & Skov Installationer A/S
Bibliotekvej 49
2650 Hvidovre
Tlf: 72 40 62 62
CVR:30602056