Elektriker i København og omegn

Autoriseret el-installatør med fokus på kvalitet & service i Hovedstadsområdet

Vaillant
iLOQ
KNX
Energivejlederen
Tekniq Garanti
Bisnode Rating

ILOQ

SELVDREVET LÅSESYSTEM

Den selvdrevne iLOQ er den næste generationens låsesystem, der siger farvel til styringsproblemerne med mekanisk nøgle, batterier af elektromekaniske låsesystemer og de hårde ledninger af adgangskontrolsystemer.

iLOQ S10 er det eneste elektroniske låsesystem i verden, som er selvdrevet ved at indsamle elektricitet fra nøgleindsættelsen. Dets programmerbare låse og nøgler kan derfor fungere uden batterier eller kabler.

ILOQ er den første og eneste elektroniske låsecylinder i verden, som selvkræfter ved at høste elektricitet fra nøgleindsættelse. Du vil aldrig skulle støde på problemer, som en tabt nøgle og skift af låse. Man vil via et kontrolbart system, kunne aktivere og deaktivere familiens, beboers og ansattes ILOQ nøgler. På et og samme tid, vil du have et komplet overblik. Dejligt nemt og overskueligt.

Administrationen af adgangsrettigheder med det digitale iLOQ-system er nemmere og mere sikker end med mekaniske systemer. Vedligeholdelses- og livscyklusudgifter er væsentligt lavere end med mekaniske eller batteridrevne elektromekaniske låsesystemer.

Kontakt os for mere info.

Se brochure

Få et gratis tilbud

Bliv ringet op


 

Lad kompetente fagfolk stå for dit låsesystem

Uanset om din virksomhed er lille eller stor, så kan vi hjælpe dig med det helt rigtige låsesystem.

Som stolt el-installatør vægter vi kvalitet og service højest. Det betyder, at du kan vide dig sikker på en løsning, hvor alle materialer og produkter er af den bedste kvalitet på markedet. Vores samarbejdspartnere dækker blandt andet over nogle af de største leverandører på markedet: Schneider Electric A/S, O&J CTS A/S, Dominus A/S og Siemens A/S.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du det fulde overblik over dine låsesytemer? Vi kan hjælpe dig med opsætning og installation. Ved at vælge os er du garanteret stor ekspertise og et arbejde, der er færdigt til den aftalte tid.

Ring til os i dag på telefon 72 40 62 62 eller send os en mail på info@ditlevsen-skov.dk. Så fremsender vi dig et uforpligtende tilbud.

Om Ditlevsen & Skov Installationer A/S

I næsten 10 år har Ditlevsen & Skov udført de fleste typer af el-installationer for private og erhverv i Københavnsområdet. Vi sætter en ære i at levere godt elektriker-arbejde til tiden.

Adresse

Ditlevsen & Skov Installationer A/S
Bibliotekvej 49
2650 Hvidovre
Tlf: 72 40 62 62
CVR:30602056