Elektriker i København og omegn

Autoriseret el-installatør med fokus på kvalitet & service i Hovedstadsområdet

Vaillant
iLOQ
KNX
Energivejlederen
Tekniq Garanti
Bisnode Rating

Vi hjælper med alt inden for el-arbejde

Har du brug for en autoriseret el-installatør, som kan hjælpe dig med almindeligt el-arbejde? Det kan være, at du skal have installeret ny belysning i dit hjem, have opsat et alarmsystem eller have udskiftet din nuværende opvarmningskilde med en varmepumpe?

Vi har hos Ditlevsen & Skov udført en lang række af el-installationer for både private og erhvervskunder i over 10 år, og vi hjælper naturligvis også gerne dig med din opgave.

Det udfører vi

Vi har en lang række af kompetente elektrikere ansat, og derfor står vi naturligvis altid klar til at hjælpe dig uanset hvilken type af el-installation, som du skal have udført. Gennem vores mange års erfaring inden for el-arbejde har vi udviklet en særlig ekspertise inden for blandt andet automatik, kommunikation og sikring for industri og andet erhverv.

Få et gratis tilbud

Bliv ringet op


 

Vi tilbyder vores professionelle hjælp til såvel private som erhverv, og vi kommer gerne ud til dig, hvis du har brug for hjælp til:

^

Almindelige el-installationer

^

HPFI-relæ

^

CTS-installationer

^

Fortrådning af automatiksystemer

^

Intelligente installationer

^

Energivejledninger

^

Varmepumper

^

ECL installation

^

Adgangskontrol- og styring

^

Andre installationsopgaver for erhverv, som eksempelvis ABA og ITV

Om Ditlevsen & Skov Installationer A/S

I næsten 10 år har Ditlevsen & Skov udført de fleste typer af el-installationer for private og erhverv i Københavnsområdet. Vi sætter en ære i at levere godt elektriker-arbejde til tiden.

Adresse

Ditlevsen & Skov Installationer A/S
Bibliotekvej 49
2650 Hvidovre
Tlf: 72 40 62 62
CVR:30602056