Elektriker i København og omegn

Autoriseret el-installatør med fokus på kvalitet & service i Hovedstadsområdet

Vaillant
iLOQ
KNX
Energivejlederen
Tekniq Garanti
Bisnode Rating

Danfoss ECL 310 – en effektiv og besparende temperaturregulator

Benytter du et fjernvarme-, varmtvands- eller ventilationsanlæg?

Hvis du gør, har du naturligvis brug for en temperaturregulator. Danfoss ECL 310 er ikke en helt almindelig temperaturregulator, da den er vejrkompenseret. I bund og grund betyder det, at den er lavet til selv at tilpasse fremløbstemperaturen til det aktuelle behov, der bliver bestemt ud fra den temperatur, der er udenfor.

 

 

Vejrkompensering giver store energibesparelser

De fleste af os elsker at spare penge, og selvom en temperaturregulator ikke er gratis, så er det en langsigtet investering, der kan spare dig for mange penge andre steder. Danfoss ECL 310 er lavet til at give slutbrugeren temperaturer, der er komfortable, og det er naturligvis med et minimalt energiforbrug, at det foregår. Vejrkompensering er det, der i sidste ende gør det muligt at spare penge med denne temperaturregulator.

Få et gratis tilbud

Bliv ringet op


 

Lad elektronikken klare det

Danfoss ECL 310 er konfigureret med en applikation ved hjælp af en ECL applikationsnøgle. Det betyder i korte træk, at ECL 310 snakker sammen med en online portal, således at du hele tiden kan holde øje med kontrolsystemet og installationen fra enten din computer eller din smartphone. Det bliver ikke nemmere.

Det gør betjeningen af ECL 310 heller ikke. Den betjenes nemt med en fjernbetjening, hvor et baggrundsbelyst display guider slutbrugeren gennem tekstmenuerne på det sprog, der er valgt.

Vil du høre mere omkring ECL 310?

Vi kunne skrive en roman omkring ECL 310 og dens funktioner, men det bliver måske en tand for kedeligt. I stedet er du velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, der relaterer sig til ECL 310 eller andet omkring varmeregulatorer.

Ønsker du at kontakte os, kan du ringe på telefon 72 40 62 62 eller sende os en mail på info@ditlevsen-skov.dk.

Om Ditlevsen & Skov Installationer A/S

I næsten 10 år har Ditlevsen & Skov udført de fleste typer af el-installationer for private og erhverv i Københavnsområdet. Vi sætter en ære i at levere godt elektriker-arbejde til tiden.

Adresse

Ditlevsen & Skov Installationer A/S
Bibliotekvej 49
2650 Hvidovre
Tlf: 72 40 62 62
CVR:30602056