Elektriker i København og omegn

Autoriseret el-installatør med fokus på kvalitet & service i Hovedstadsområdet

Vaillant
iLOQ
KNX
Energivejlederen
Tekniq Garanti
Bisnode Rating

De mange fordele ved et CTS-anlæg

Går du med overvejelser om at anskaffe et CTS (Central Tilstandskontrol og Styring)-anlæg til din virksomhed, så du kan nedbringe energiforbruget og samtidig opretholde en høj komfort? Og har din virksomhed beliggenhed i Hovedstadsområdet?

Så er du kommet til det rette sted. Som autoriseret el-installatør kan vi hos Ditlevsen & Skov hjælpe dig med installation af et CTS-anlæg til din virksomhed. Her er du garanteret en holdbar løsning mange år frem i tiden.

 

De mange fordele ved et CTS-anlæg

Med et CTS-anlæg kan du godt vinke farvel til et højt energiforbrug samt ringe komfort i din bygning. Et CTS-anlæg vil tage kontrollen over dine nuværende varme-, ventilations- og køleanlæg samt andre tekniske installationer, hvor det håndterer både styringen, reguleringen og overvågningen af disse.

Der er tre grundlæggende principper bag ethvert CTS-anlæg:

● Komfort
● Energibesparelser
● Tidsbesparende hjælpemidler

Disse tre parametre vil du opleve allerede fra dag et, hvor du gennem dit CTS-anlæg vil have det fulde overblik over alle systemerne i din bygning. Dertil vil du have mulighed for at overvåge og kontrollere alle dine systemer, uanset hvor du befinder dig.

Få et gratis tilbud

Bliv ringet op


 

Lad kompetente fagfolk stå for dit CTS-anlæg

Uanset om din virksomhed er lille eller stor, så kan vi hjælpe dig med det helt rigtige CTS-anlæg. Hos Ditlevsen & Skov udfører vi både fortrådning af CTS og BMS-installationer i alle størrelser, helt fra den lille varmecentral til den store medicinfabrik.

Som stolt el-installatør vægter vi kvalitet og service højest. Det betyder, at du kan vide dig sikker på en løsning, hvor alle materialer og produkter er af den bedste kvalitet på markedet. Vores samarbejdspartnere dækker blandt andet over nogle af de største leverandører på markedet: Schneider Electric A/S, O&J CTS A/S, Dominus A/S og Siemens A/S.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du det fulde overblik over alle dine el-installationer? Vi kan hjælpe dig med installation af et CTS-anlæg, som giver dig netop dette. Ved at vælge os er du garanteret stor ekspertise og et arbejde, der er færdigt til den aftalte tid.

Ring til os i dag på telefon 72 40 62 62 eller send os en mail på info@ditlevsen-skov.dk. Så fremsender vi dig et uforpligtende tilbud på et CTS-anlæg.

Om Ditlevsen & Skov Installationer A/S

I næsten 10 år har Ditlevsen & Skov udført de fleste typer af el-installationer for private og erhverv i Københavnsområdet. Vi sætter en ære i at levere godt elektriker-arbejde til tiden.

Adresse

Ditlevsen & Skov Installationer A/S
Bibliotekvej 49
2650 Hvidovre
Tlf: 72 40 62 62
CVR:30602056