Elektriker i København og omegn

Autoriseret el-installatør med fokus på kvalitet & service i Hovedstadsområdet

Vaillant
iLOQ
KNX
Energivejlederen
Tekniq Garanti
Bisnode Rating

Adgangskontrol og alarminstallationer

Ønsker du et bedre overblik over hvem, der kommer og går i din virksomhed, og derved en øget sikkerhed?

Så er ADK (adgangskontrol) og AIA (automatisk indbruds-alarm) den helt rigtige løsning for dig.

Vi kan hos Ditlevsen & Skov hjælpe dig med installation af både ADK- og AIA-anlæg. Så får du den nødvendige sikkerhed på kontorgangene. Det giver tryghed for dig og dine ansatte, så I kan fokusere på jeres daglige arbejde.

 

 

Øget sikkerhed i hverdagen med et ADK-system

Uanset om du har en stor eller lille virksomhed, så er tryghed noget, som vi alle sætter stor pris på. Ved at installere et ADK-anlæg i din virksomhed får du mulighed for at kontrollere hvem, der ankommer til og forlader din virksomhed. Dertil kan du nemt styre adgangsrettighederne blandt dine medarbejdere, således at de respektive ansatte har adgang til de lokaler, som de har brug for i hverdagen, mens gæster kun har begrænset adgangstilladelse i dine bygninger.

Du har selv mulighed for at bestemme, hvordan dit ADK-system skal være opbygget, hvilket sikkerhedsniveau du ønsker, og om adgangskontrollen skal foregå med adgangskort, pinkode eller nøgle. Sidstnævnte er en løsning, som vi tilbyder som stolt iLoq-forhandler. Det elektroniske låsesystem fra iLoq er særdeles velegnet til boligforeninger og institutioner, som har mange nøgler, da systemet er yderst fleksibelt og kun kræver én nøgle.

Få et gratis tilbud

Bliv ringet op


 

Vi udfører også alarminstallationer til private og erhverv

Ønsker du et alarmsystem installeret, så du trygt kan forlade din bolig eller virksomhed uden at skulle bekymre dig om uvedkommende gæster? Vi hjælper dig gerne med opgaven. Med over 10 års erfaring som autoriseret el-installatør er alarminstallationer en af vores mange kompetencer. Vi udfører blandt andet arbejde for Schneider Electric A/S, mens vi også kan skrive Bella Center og Konica Minolta på som referencer.

Få styr på sikkerheden i dag

Lyder et ADK-anlæg som noget for dig og din virksomhed, så tag fat i os på telefon 72 40 62 62 eller send os en mail på info@ditlevsen-skov.dk. Vi opererer primært i Hovedstadsområdet og stiller gerne vores ekspertise til rådighed for dig. Vil du vide mere om dine muligheder for et alarmsystem, så kontakt os allerede i dag.

Har du brug for et fleksibelt låsesystem?

Ditlevsen og Skov el-installationer kan med stolthed præsentere det fleksible og sikre elektroniske låsesystem fra finske iLOQ.

En af de store fordele ved dette digitale låsesystem iLOQ S10 er, udover sikkerheden, at det kan programmeres, så hver nøgle kan gives forskellige rettigheder. Hvis en nøgle forsvinder eller en bruger får nyt adgangsniveau, kan nøglerne nemt omprogrammeres online.

Låsesystemet er optimalt til boligforeninger og institutioner

iLOQ’s elektroniske låsesystem er den ideelle løsning, hvis du skal have installeret nye låse til en boligforening eller andre ejendomme med mange nøgler. Muligheden for at styre adgangsniveauer digitalt, uden at nøgler og låse skal skiftes ud, vil på sigt spare jer mange penge og tid.

Digitalt/elektronisk låsesystem uden batterier

Du slipper for bekymringer, når du vælger adgangskontrol og styring fra iLOQ, fordi låsen ikke løber tør for batteri. Låsen er i stedet drevet af den kinetiske energi, der opstår når nøglen sættes ind i låsen. Det gør også systemet mere miljørigtigt end andre elektroniske låsesystemer.

Montering og levering med vægt på skræddersyede løsninger og høj service

Når du bestiller adgangskontrol gennem os, får du et produkt af høj kvalitet og mulighed for tilpasning. Vi har dygtige installatører, der installerer låsesystem og programmerer adgangsniveau og nøgler.

Hvis du er interesseret i at høre mere om adgangskontrol- og styring, kan du kontakte os på 72 40 62 62.

Om Ditlevsen & Skov Installationer A/S

I næsten 10 år har Ditlevsen & Skov udført de fleste typer af el-installationer for private og erhverv i Københavnsområdet. Vi sætter en ære i at levere godt elektriker-arbejde til tiden.

Adresse

Ditlevsen & Skov Installationer A/S
Bibliotekvej 49
2650 Hvidovre
Tlf: 72 40 62 62
CVR:30602056