Elektriker i København og omegn

Autoriseret el-installatør med fokus på kvalitet & service i Hovedstadsområdet

Vaillant
iLOQ
KNX
Energivejlederen
Tekniq Garanti
Bisnode Rating

Gør dit hjem intelligent med ABB free@home

Hvordan vil du have det med, at dine vinduer åbner automatisk alt efter temperaturen i din bolig og vejrforholdene udenfor? Eller at du har mulighed for at kontrollere dit varmeanlæg, den kunstige belysning i din bolig og din solafskærmning automatisk?

Hos Ditlevsen & Skov kan vi gøre det til virkelighed. Med et ABB free@home system er du garanteret intelligente bygningsinstallationer i dit hjem.

 

Et brugervenligt system, der sikrer høj komfort

ABB free@home er et system, som gør alle din boligs installationer intelligente på en helt ny måde. Dine vinduer vil automatisk blive kontrolleret efter temperatur og vejrforhold og derved åbne automatisk. Din belysning kan reguleres efter bevægelsessensorer og mængden af dagslys, mens din solafskærmning nemt kan betjenes, mens du læner dig tilbage i sofaen.

Med et ABB free@home system vil du for fremtiden ikke betragte dine nuværende systemer på samme måde igen. Når du har fået gjort din bygning intelligent, kan du kun undre dig over, at du ikke fik det gjort noget før. ABB free@home systemet giver dig den fulde kontrol over alle dine bygningsinstallationer, og du kan let betjene dem alle gennem en række touchskærme, der er monteret i dit hjem, eller fra den tilhørende app til systemet. Systemet er brugervenligt og sikrer dig den bedst mulige komfort i dit hjem.

Få et gratis tilbud

Bliv ringet op


 

Spar penge og pas på miljøet

KNX er gennem ABB free@home systemet nu også udviklet til private hjem, og derved har du mulighed for også at spare penge på din private el- og varmeregning. Ved at automatisere alle dine installationer kan du vide dig sikker på, at disse kører optimalt. Derved er du både garanteret et bedre indeklima, og samtidig vil dine udgifter til el og varme blive reduceret. Systemet er dertil miljøvenligt, hvorfor du kan promovere dit hjem som værende et godt forbillede for andre.

Få et uforpligtende tilbud på ABB free@home systemet

Er du bosat i Hovedstadsområdet, lyder ABB free@home systemet som noget for dig, og vil du gerne vide mere om dine muligheder? Tag kontakt til os i dag på telefon 72 40 62 62 eller ved at sende os en mail på info@ditlevsen-skov.dk. Så vil du inden for få hverdage modtage et uforpligtende tilbud på et ABB free@home system.

Om Ditlevsen & Skov Installationer A/S

I næsten 10 år har Ditlevsen & Skov udført de fleste typer af el-installationer for private og erhverv i Københavnsområdet. Vi sætter en ære i at levere godt elektriker-arbejde til tiden.

Adresse

Ditlevsen & Skov Installationer A/S
Bibliotekvej 49
2650 Hvidovre
Tlf: 72 40 62 62
CVR:30602056