Montering af varmepumpe i Hvidovre, Rødovre, København og omegn

Installation af Bosch varmepumper i hele hovedstadsområdet

Spar penge på varmeregningen med en varmepumpe

Overvejer du at skifte til varmepumpe? Ditlevsen & Skov Installationer A/S udfører montering af varmepumpe med fokus på at levere den rigtige løsning til den rigtige pris. 

Fordele ved at få en varmepumpe:

  • Lav energiregning
  • Bedre indeklima
  • Godt for miljøet

Ring på 72 40 62 62 og hør mere, hvis du er interesseret i at skifte til varmepumpe og spar på penge på varmeregningen.

Det miljørigtige valg

En varmepumpe er miljørigtig, fordi den er mere energieffektiv end eksempelvis gas- og oliefyr. Især når det gælder ældre fyr. Du belaster således miljøet mindre, samtidigt med at du sparer penge på varmeregningen. 

Indeklimaet påvirkes også positivt af et skifte til en varmepumpe. Med varmepumpen får du en større luftcirkulation i din bolig, hvilket forbedrer luftkvalitet og mindsker fugt.

Certificeret af Bosch 

Vi er certificeret af Bosch til at installere varmepumper. Det sikrer, at vi er fortrolige med teknikken og altid yder den bedste rådgivning i forhold til dimensionering og valg af model.

Uddannet energivejleder

Som uddannet energivejleder ved vi hvilke tiltag du som boligejer kan gøre brug af for at nedbringe varme- og elregning, til gavn for miljøet og din pengepung. Et af de mest effektive tiltag i mange danske hjem er at udskifte gammel el-, gas- og olievarme til varmepumper.

Få varmepumpe

Udfyld formularen, hvis du er interesseret i en varmepumpe. Vi vender tilbage hurtigst muligt.