Montering af HPFI-relæ/sikringstavle i Hvidovre, København & omegn

Vi monterer det lovpligtige HPFI-relæ

Skal du have ny sikringstavle eller HPFI-relæ?

Hos Ditlevsen & Skov udfører vi montering af HPFI-relæ og sikringstavler med fokus på sikkerhed og kvalitet. HPFI-relæ er en lovpligtig fejlstrømsafbryder, der slår strømmen fra ved fejl på dine el-installationer. 

Kontakt os på 72 40 62 62, hvis du skal have nyt HPFI-relæ i Hvidovre, København eller omegn.

Renovering og nybyg

Vi udfører alle typer el-installation både i forbindelse med nybyggeri og renovering af ældre boliger, herunder udskiftning af sikringstavle og montering af HPFI-relæ.

Aut. el-installatør med øje for detaljen

Vi har mange års erfaring med el-installation og sætter en ære i at udføre et godt håndværk, med fokus på præcision og kvalitet. Det især vigtigt, når det handler om installationer såsom en fejlstrømsafbryder(HPFI-relæ).  

Vi holder os altid på forkant med teknologien og lovgivningen. Derfor kan du være sikker på, at få den bedste løsning, der overholder standarder og lovkrav.

Medlem af Tekniq Garanti

Vores elarbejde er dækket af Garanti udstedt af Tekniq - Installatørernes Organisation. Som kunde, giver det dig tryghed for at arbejdet udføres til en høj faglig standard af faguddannede teknikere. Skulle der mod forventning være problemer, kan garantien dække for eventuel udbedring. 

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på montering af HPFI-relæ. Vi vender tilbage hurtigst muligt.