Installation af ECL løsninger i Hvidovre, København & omegn

Vi installerer og monterer ECL 310 i hele hovedstadsområdet

Spar på energiforbruget med en moderne regulator

Ditlevsen & Skov Installationer A/S udfører installation af varmestyring/klimaregulering. Vi monterer ECL 310 fra Danfoss, der regnes som den førende regulator på markedet. Den er koblet op til Danfoss' ECL-portal, så du kan styre klimareguleringen fra din mobil, tablet eller computer.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os på 72 40 62 62, hvis du vil høre mere om dine muligheder for styring af indeklima og energiforbrug med ECL 310 fra Danfoss.

Hvad er ECL?

Kort beskrevet er det en såkaldt regulator (i daglig tale også kaldet varmestyring, da den ofte anvendes til styring og regulering af centralvarme og varmt brugsvand). I alle ejendomme findes en varmecentral som har en varmeinstallation af en eller anden art. Oftest er der tale om fjernvarme. Denne varme skal styres og reguleres på en måde, for at opnå et lavt energiforbrug samtidig med en høj komfort.

Den brugervenlige regulator

Danfoss ECL 310 er en fleksibel og brugervenlig regulator som kan anvendes til stor set alle varme- og ventilationsinstallationer. Sammen med ECL 310 følger også adgang til Danfoss' ECL-portal, så du kan overvåge og styre hele installationen over internettet.

Du kan læse mere på Danfoss' egne brochurer her og her.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.